Skip til indhold

Bestilt før 23:00 = Afsendt i dag

Betal senere med

Gratis levering ved køb over 299 kr

  Returpolitik

  Oversigt

  Vores returpolitik er gældende i 14 dage. Hvis der er gået 14 dage, siden du modtog din ordre, kan vi ikke tilbyde dig en fuld refusion eller ombytning.

  For at være berettiget til en returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand som du modtog den. Den skal også være i sin originale emballage.

  Flere typer varer er undtaget fra returnering. Letfordærvelige varer som f.eks. mad, blomster, aviser og magasiner kan ikke returneres. Vi accepterer heller ikke varer, der er intime eller sanitære varer, farlige materialer eller brændbare væsker eller gasser.

  Yderligere varer, der ikke kan returneres:

  • Gavekort.
  • Softwareprodukter, der kan downloades.
  • Visse sundhedsprodukter og produkter til personlig pleje.
  • Varer købt på udsalg eller i forbindelse med et rabataftaletilbud.

  For at gennemføre din returnering skal vi bruge en kvittering eller et bevis for købet.

  Du må ikke sende dit køb tilbage til producenten.

  Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis tilbagebetaling:

  Bog med tydelige tegn på brug CD, DVD, VHS-bånd, software, videospil, kassettebånd eller vinylplader, der har været åbnet.
  Enhver vare, der ikke er i original stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side.
  Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering.

   

  Refusioner

  Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at underrette dig om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi giver dig også besked om, hvorvidt vi accepterer eller afviser din refusion.

  Hvis din refusion godkendes, vil den blive behandlet, og en kreditering vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.

  Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger

  • Hvis du endnu ikke har modtaget en tilbagebetaling, bør du først tjekke din bankkonto igen.
  • Derefter skal du kontakte dit kreditkortfirma, da det kan tage noget tid, før din refusion officielt er bogført.
  • Derefter skal du kontakte din bank. Der er ofte en behandlingstid, før en tilbagebetaling bogføres.
  • Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion, bedes du kontakte os på service@luxaliva.dk.

  Salgsvare

  Kun varer til normal pris kan refunderes. Udsalgsvarer kan ikke refunderes.

   

  Ombytning

  Vi bytter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til samme vare, bedes du sende os en e-mail på service@luxaliva.dk, så hjælper vi dig.

   

  Gaver

  Hvis varen var markeret som en gave, da den blev købt og sendt direkte til dig, vil du modtage et gavekredit til værdien af din returnering. Når den returnerede vare er modtaget, vil du få tilsendt et gavekort med posten.

  Hvis varen ikke var markeret som en gave, da den blev købt, eller hvis gavegiveren fik ordren sendt til sig selv for at give den til dig senere, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, og de vil blive underrettet om din returnering.

   

  Forsendelse af returvarer

  Hvis du vil returnere dit produkt, skal du sende os en e-mail på service@luxaliva.dk. Vi vil hjælpe dig derfra.

  Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne til returforsendelse blive fratrukket fra din refusion.

  Afhængigt af hvor du bor, kan det variere, hvor lang tid det kan tage for din ombyttede vare at nå frem til dig.

  Hvis du returnerer dyrere varer, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe en forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi vil modtage din returnerede vare.

  Har du brug for hjælp?

  Kontakt os på service@luxaliva.dk eller udfyld formularen på https:/luxaliva.dk/kontakt/ for spørgsmål om refundering og returnering.

  24/7 Kundeservice

  Kontakt: service@luxaliva.dk

  Nem betaling

  Tillidsfuld og sikker checkout

  Hurtig forsendelse

  Forsikret med PostNord

  Gratis levering

  På ordrer over 299 kr